ERHVERV

Kaffekursus

Brygningen er afgørende for, hvordan kaffen bliver. Trækketid, vand, rengøring, mælken og mange andre faktorer spiller ind på den endelige kaffeoplevelse. Vi vil gerne hjælpe jer og jeres personale eller medarbejdere til at brygge den perfekte kop kaffe, uanset om I serverer filterkaffe eller espressobaserede mælkedrikke.

Baristakursus 

Her lærer I at lave den perfekte espresso og steamede mælk hver gang. 
Vi har hænderne i håndværket og kommer til at lave en masse kaffe og lære teknikkerne bag en god baristakaffe. Vi sætter fokus på både espressoens tre brygfaser, mælkens betydning og hældeteknikker.
Vi taler også om maskiner, udstyr og rengøring, da det er alfa omega for en god kop kaffe.

Forespørg baristakursus

barista der laver latteart

Brygkursus 

Lær hvordan I brygger en helt perfekt kop kaffe - på flere forskellige måder.
Vi giver en grundig undervisning i, hvordan kaffen skal håndteres, vandets betydning og hvordan de forskellige bryggemetoder sætter deres karakteristika på den endelige kop kaffe.

Forespørg brygkursus

vand hældes i tragt

Smagning og cupping

På kurset lærer I om de forskellige smagsretninger og -noter i kaffen. I får også værktøjer til bedre at sanse kaffens aroma og smag. Her lærer I, hvordan I skal smage på kaffen og efterfølgende beskrive jeres oplevelse. Vi taler om, hvor vigtig duftesansen er for smagen, og hvordan I aktivt kan bruge den, når I smager. I kommer til at prøve kaffe fra forskellige lande, formalingsgrader og bryggemetoder og vi diskuterer smagsnuancerne.

Vores passion for kaffe er stor – den passion vil vi gerne dele med jer.

Forespørg kursus i smagning og cupping

dame snuser til kaffe

Send en uforpligtende forespørgsel på kaffekursus

keyboard_arrow_up