Opskrift
Iskaffe med instant
Iskaffe er en fantastisk lækker, læskende drik til de dejlig varme sommerdage – men selvfølgelig er den også lækker på alle årets andre dage. Her viser Mette Grønbjerg hvordan du hurtigt kan lave din egen iskaffe – hvor det bedste er at du kan nyde den hjemme i haven istedet for på en café i byen.
Det eneste du skal bruge, for at lave denne iskaffe er vand, en masse isterninger, mælk, sukker og selvfølgelig en god instantkaffe. Alt sammen noget du sikkert har derhjemme – så kan det ikke være nemmere at forkæle sig selv. Du kan selvfølgelig altid tilpasse opskriften til din smag - f.eks. ved at bruge sirup istedet for sukker.
Ingredienser:
-
2 tsk Classic instantkaffe, økologisk og Fairtradecertificeret
-
3 spsk kogende vand
-
2 tsk sukker eller sirup
-
Sødmælk efter ønske
-
Masser af isterninger
Fremgangsmåde:
- Start med at koge vandet og bland det herefter med instant kaffen.
- Tilsæt sukker og rør rundt.
-
Fyld glasset op med isterninger
-
Tilsæt til sidst mælk.
Tip:
Du kan med fordel også vælge vores koffeinfri instant, hvis du ikke ønsker den opkvikkende effekt men bare den dejlige kaffesmag.
Hvis du vil have ekstra gang i smagen, kan du med fordel lave denne kaffesirup af kaffeslatter.